Головна Новости Компанія «НЕСТ» отримала нагороду за проект — бізнес-центр Hillfort Business Mansion в номінації «Найкращий проект реновації історичного середовища»

Компанія «НЕСТ» отримала нагороду за проект — бізнес-центр Hillfort Business Mansion в номінації «Найкращий проект реновації історичного середовища»

0

11 грудня 2019 року відбулася церемонія нагородження переможців VІI Всеукраїнської будівельної премії IBUILD-2019. Цьогоріч представники будівельної галузі, будівельні і девелоперські компанії, а також кращі об’єкти обиралися у трьох категоріях: Кращий серед рівних, Вимір успіху, Відкриття року– це більше 300 номінантів і біля 50 переможців.

Ця премія націлена на розвиток будівельної галузі України. Всі переможці Ibuild-2019 досягли найвищого результату діяльності у своїй роботі за минулий рік.

«Сьогодні вже сьома Всеукраїнська будівельна премія IBUILD-2019. За цей час Конфедерація Будівельників України встигла стати хабом для акумуляції ідей та реалізації справ для понад 700 компаній-учасників. Саме будівництво – один із ключових драйверів нашої країни. Недарма, за останні два роки Україна піднялась у рейтингу Doing Business за показником «Отримання дозволів на будівництво» з 140-го місця на 30-те – це вагомий аргумент. Давайте продовжувати будувати Україну разом», — привітав усіх гостей заходу Президент КБУ Лев Парцхаладзе.

Кожного року підтверджується інноваційність підходів вітчизняного будівництва, спрямованість на створення комфортного та безбар’єрного простору для людей, підвищення якості матеріалів.

«Ми можемо пишатися якістю проектів переможців. Адже бачимо не просто використання новітніх технологій і підходів, ми бачимо, як створюється простір для життя, для щастя», — зазначив голова Ради директорів КБУ Олександр Ротов.

На фото: Олексій Полетуха 

У рамках заходу було відзначено кращих представників будівельної галузі України.

Компанія «НЕСТ» отримала цінну нагороду за свій ексклюзивний проект — бізнес-центр Hillfort Business Mansion, який переміг у категорії «Відкриття року» в номінації «Найкращий проект реновації історичного середовища».

https://shev.org.ua/kompaniya-nest-otrimala-nagorodu-za-proekt-biznes-tsentr-hillfort-business-mansion-v-nominatsiyi-najkrashhij-proekt-renovatsiyi-istorichnogo-seredovishha/

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…