Головна Новости Навігатор на 21-ше жовтня: куди піти у Києві

Навігатор на 21-ше жовтня: куди піти у Києві

0

Понеділок — день не такий і важкий, якщо на вечір — цікаві плани. Сьогодні на вас чекають зустріч з видатними українцями на творчому вечорі Зірки Мензатюк, грецьке свято в КМДА, прем’єра українського мультфільму «Клара та чарівний дракон», лекції про емоційний інтелект та технології довголіття, виступ  6 супер-коміків та багато іншого.

ВЕЧІР ЛІТЕРАТУРНИЙ.

Творча зустріч із Зіркою Мензатюк

Зустріч має назву «Український квітник», бо, справді, згуртує навколо себе сучасний цвіт нашої української нації: письменників, художників, видавців, артистів, мистецькі колективи та маленьких  українських читачів. Зголосилися  бути Іван Малкович, Леся Вороніна, Катерина Штанко, Тарас Компаніченко, Галина Дацюк, Марія Морозенко, Наталка Фіцич, Анатолій Качан, Ірина Барамба, дитячий фольклорний ансамбль «Цвітень»та інші. Музей підготував ювілейну  виставку книг Зірки Мензатюк та ілюстрацій до них у рамках літературно-мистецького проекту «З книжкової полиці». Родзинкою виставки є родинні реліквії ювілярки.

Коли: о 17.00
Де: Національний музей літератури України, вул. Богдана Хмельницкого, 11
Вхід вільний

ВЕЧІР ГРЕЦЬКИЙ.

Грецьке свято «День ОХІ». Святковий концерт у Києві

Свято засновано на честь подій 1940 року, коли грецький уряд на чолі з Іоннісом Метаксасом категорично відкинув ультиматум про капітуляцію італійського диктатора Беніто Муссоліні, що призвело до початку італо-грецької війни. Кожен рік греки у всіх куточках світу відзначають цю подію у пам’ять хоробрості і принциповості захисників Греції.

Коли: о 19.00
Де: Колонна Зала КМДА, вул. Хрещатик 36
Вхід вільний

ВЕЧІР В КІНО.

Клара та чарівний дракон. Гала-прем’єра

Коли в тобі прихована незвідана сила — ти готовий на все. Дівчина Клара живе у маленькому будиночку разом з трьома дивакуватими мавпочками і навіть не підозрює, що життя готує їй виклик. Раз на тисячу років в казковому лісі з’являється чарівний Дракон, який має надзвичайні здібності. За його чарами розпочали полювання Сили Зла, але Клара разом з двома друзями життєрадісним Єнотом і буркотливим Гномом, вирішують врятувати маленького Дракона і повернути його додому. Під час мандрівки друзі дізнаються, що Сили Зла насправді полюють не тільки на Дракона, а також на Клару!
В програмі заходу: розваги з аніматорами, автограф сесія з акторкою серіалу “Школа” Веронікою Лук’яненко, конкурси та розіграш призів.

Коли: о 18.30
Де: Сінема Сіті, вул. Антоновича, 176
Вартість квитків: 130 грн.

ВЕЧІР ПРО ЕМОЦІЇ.

Відкрита лекція Володимира Чупріна

Що таке емоційний інтелект, як розпізнавати свої емоції та емоції інших людей, як навчитись управляти своїми емоціями та яку роль вони відіграють у твоєму житті – про все це розкаже на відкритій лекції Володимир Чупрін, викладач психології, гештальт-терапевт, автор тренінгів та курсів на тему людських стосунків. 

Коли: о 18.30
Де: УАЛ Київ, вул.  Молодогвардійська, 32
Вхід вільний, реєстрація 

ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ.

Технології довголіття. Способи продовження життя

Під час лекціі генетик Олександр Коляда підтвердить або спростує наступні тези: старіння — причина усіх хвороб; людей часто лікують генними препаратами, тими, що виправляють геном; омоложення — міф;  біологам потрібні програмісти, які їх зрозуміють, і тоді процес продовження життя піде швидше.

Коли: о 19.00
Де: ЦеХАБ Київ, вул. Хрещатик, 29 
Вхід вільний, реєстрація 

ВЕЧІР В ТЕАТРІ.

Пані міністерша

У центрі подій «Пані міністерші» — жінка на ім’я Живка, яка опиняється в новій для себе ситуації. Сім’я, до того ледь зводила кінці з кінцями, раптово бачить світло в кінці тунелю — її чоловік стає справжнісіньким міністром. У цей день життя Живки змінюється кардинально, і сама вона з добропорядної і скромною господині перетворюється в маргінальну, егоїстичну і цинічну багачку, сенс життя якої зводиться до грошей. «Пані міністрерша» — це повість про те, як побачити справжній вигляд людини: для цього досить виділити йому трохи грошей, які, як відомо, псують навіть найбільш порядних особистостей. Але що ж трапиться з Живкою і як вона переживе свої персональні злети і падіння?

Коли: о 19.00
Де: Театр російської драми ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5
Вартість квитків: 40-250 грн.

ВЕЧІР З КОМІКАМИ.

Stand-Up Halloween!

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!
Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії! 1 сцена — 6 супер-коміків.

Коли: о 19.00
Де: Caribbean Club Concert-Халл, вул. С. Петлюри, 4 
Вартість квитка: 190-450 грн.

ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ.

Perturbator / Kyiv / 21.10 / Atlas

Нещодавно французький музикант видав трек Excess, що увійде до нової платівки. Після виходу дистопічного альбому New Model у 2017 він попереджав, що збирається міняти музичний напрямок, і він не жартував. Новий трек несподівано наповнений звуками індастріалу та пост-панку, хоч і не позбавлений характерних ноток синтезаторів. Якщо раніше у своїй творчості Perturbator орієнтувався на Nine Inch Nails, Джона Карпентера чи Kraftwerk, зараз його музика похилилася у бік The Cure та Depeche Mode.

Коли: о 20.00
Де: Клуб Атлас, вул. Січових Стрільців, 37,
Вартість квитків: 850-1800 грн.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…