Головна Новости Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів

0
Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році.
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка»  та з метою реалізації державної політики з питань молоді щодо надання підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям у 2018 році для реалізації проектів, Міністерством молоді та спорту оголошено конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році (надалі – Конкурс).
Конкурсні пропозиції можуть подавати молодіжні та дитячі громадські організації, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення проведення конкурсу. Наголошуємо, що мають право брати участь у конкурсі всеукраїнські і місцеві громадські організації.
Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проекту становить 75%  від загальної суми кошторису витрат на реалізацію програми, та не може перевищувати 500 тис. грн.
Текст оголошення за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…