Головна Новости Очільник району провів особистий прийом громадян

Очільник району провів особистий прийом громадян

0

7 листопада 2019 року голова Шевченківської районної в місті Києві державної  адміністрації Олег Олександрович Гаряга провів особистий прийом громадян, який проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою: вул. Богдана Хмельницького, буд. 24.

Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз’яснень громадянам з порушених ними питань участь у прийомі взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На особистий прийом до очільника району звернулось троє громадян з питаннями щодо будівництва пішохідних доріжок в парку «Сирецький яр» Шевченківського району міста Києва, забезпечення житлом заявницю та її сина-інваліда, а також ремонту мережі електропостачання та заміною вікон в під’їзді будинку.

Олег Олександрович вислухавши громадян надав необхідні консультації, чіткі роз’яснення згідно з вимогами чинного законодавства та протокольні доручення керівникам відповідних структурних підрозділів, управлінь для подальшого вирішення проблем мешканців району, які звернулись.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…