Головна Новости Привітання Голови Шевченківської РДА

Привітання Голови Шевченківської РДА

0

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, захисники рідної землі! Щиро вітаю Вас із Днем захисника України!

14 жовтня українці відзначають одразу три великі свята – День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України.

Це  свято  увібрало  в  себе  багаті  і  славні  ратні  традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом  над  головою,  можливістю  жити  і  ростити  дітей  та онуків. Подвиг захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити.  Це  –постійна  школа  виховання  молоді, взірець  реального,  дієвого  патріотизму  для  кожної  чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Дорогі Захисники! Нехай Пресвята Богородиця захищає вас і ваші родини від лиха й печалі, а овіяне славою свято додасть вам енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у будівничий потенціал та оборонну міць своєї держави!

З повагою,

Голова Шевченківської РДА                       Олег ГАРЯГА

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…