Головна Новости Районний Інклюзивний фестиваль «Барви Надій»

Районний Інклюзивний фестиваль «Барви Надій»

0

Напередодні новорічних свят, 23 грудня 2019 року за адресою: вул. Борщагівська, 14 в приміщенні Київської дитячої школи мистецтв №5 ім. Л.Ревуцького було урочисто проведено районний Інклюзивний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю, дітей з сімей СЖО та категорійних сімей Шевченківського району «Барви Надій», який дає можливість обдарованим дітям і молоді проявити свої здібності та стати невід’ємною частиною культурно-мистецького життя Шевченківського району. Організаторами даного фестивалю стали Громадська організація «Європейський захист прав інвалідів», Шевченківський районний в місті Києві  Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва та Київської дитячої школи мистецтв №5 імені Л.Ревуцького.

В інклюзивному фестивалі творчості взяли участь 100 учасників та  близько 35 дітей, запрошених гостей фестивалю – колективів Будинку дитячої творчості, які мали змогу продемонструвати вміння співати, грати на музичних інструментах, читати вірші тощо. Всіх приємно вразила чудова виставка творчих робіт, виготовлена вмілими руками конкурсантів.

Наприкінці заходу в урочистій атмосфері відбулося нагородження дипломами та подарунками всіх учасників та гостей фестивалю. Діти та молодь отримали чудові солодкі та яскраві і ароматні подарунки, які люб’язно надали наші партнери.

Радіємо, що до проведення фестивалю, окрім вищезгаданих  організаторів, активно залучалися партнерські організації, а саме: спеціальна школа-інтернат №8 Шевченківського району; Група для надання соціальної послуги денного догляду дітям з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Шевченківського району; Київський міський Центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів; Шевченківська районна філія Київського міського центру зайнятості; депутат Київської міської ради двох скликань – Бродський О.Я.; ПП «Маріам С»; компанія «ORIFLAME»; мережа квіткових магазинів «компанія «Камелія». Керівництво Шевченківського району завжди вітає кожну ініціативу та можливість залучити дітей та молодь до проведення змістовного дозвілля, заохочення їх до творчості задля розвитку та самоствердження.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…