Головна Без категорії У Шевченківському районі проведено форум-театр “Булінг – проблема суспільства”

У Шевченківському районі проведено форум-театр “Булінг – проблема суспільства”

0

Чи варто будувати діалог та довіру? Чи є необхідність вирішувати конфлікти та непорозуміння, що виникають між студентами під час навчання, або взагалі, в суспільстві? Як протистояти цькуванню з боку однолітків? Шукати відповіді на ці питання за допомогою форум-театру як інноваційного заходу – це є ключовою місією з проведення компанії за поширення ненасильницької, толерантної поведінки у стосунках між молоддю.
В лютому та березні відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в коледжах Шевченківського району міста Києва проведено тренінги з форум-театру на тему «Булінг – проблема суспільства».
Студенти, актори, аматори розіграли на сцені конфліктні ситуації, а їх однолітки отримали можливість зі сторони подивитися на те, до яких згубних наслідків можуть призвести стереотипи та упереджене ставлення.
Форум-театр – це незвична форма театральної вистави, яка допомагає подивитися на самих себе та на оточуючий світ з різних сторін, розвиває критичне мислення та ініціативність. За допомогою інтерактивних ігор та вправ учасники самі визначають тему постановки і вчаться знаходити рішення у конфліктних ситуаціях.Кожна вистава форум-театру унікальна, адже в ній беруть участь як актори, так і глядачі, а сюжет народжується та трансформується безпосередньо на сцені. Вистава викликала активне обговорювання в залі і завдяки інтерактивному формату, глядачі змогли вийти на сцену і замінити героїв життєвих історій, щоб змінити хід подій та запобігти конфлікту. Спільними зусиллями самих студентів конфліктні ситуації були вирішені. А отже, поставлену мету досягнуто.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…