Головна Новости Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

0

17 жовтня 2019 року у Шевченківській райдержадміністрації, під керівництвом першого заступника голови Андрєєва  Віктора Івановича Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації , відбулась робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ,  підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Увага присутніх була приділена розгляду питань порядку денного, а саме: рівень виконання обслуговуючими організаціями робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків скверів, доріг, тротуарів, підготовка до робіт з прибирання та вивезення опалого листя, стан виконання  робіт з відновлення благоустрою територій після аварійних розриттів, підготовка систем опалення житлових будинків всіх форм власності до опалювального сезону 2019/2020.

Найважливішим питанням наради було обговорення завершення готовності робіт систем опалення, обслуговуючими організаціями житлових будинків та всіх форм власності до опалювального сезону 2019/2020 років. За словами заступника керівника КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» на сьогоднішній день  на деяких об’єктах ще продовжується підготовка до опалювального періоду жилого фонду 2019/2020 років. РТМ продовжують отримувати акти готовності за формою Е-8.

Ще одне питання, на якому детально зупинилися учасники наради — проблема розриттів в районі, зокрема відновлення асфальтового та зеленого покриття після аварійних розриттів. Перед районом гостро стоїть завдання активізувати роботу з відновлення благоустрою після здійснених ПАТ «Київенерго» ремонтних робіт. Це спільна зона відповідальності, — «Київенерго» та балансоутримувачів території.

Питання забезпечення своєчасного вивезення сміття, прибирання та вивезення опалого листя  на прибудинкових територіях, у парках та скверах перебуває на особливому контролі  всіх керівників підприємств, які здійснюють утримання та обслуговування житлового фонду.

Наприкінці наради Віктор Іванович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…