Головна News Армія Ізраїлю заявила про продовження наземних операцій у секторі Гази

Армія Ізраїлю заявила про продовження наземних операцій у секторі Гази

0

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Війська ЦАХАЛ продовжують розширювати наземні операції в секторі Газа, повідомили у понеділок у зведенні в Армії оборони Ізраїлю, пише УНН.

Цитата

“Протягом ночі ЦАХАЛ продовжив наземні операції в секторі Газа. Під час зіткнень з терористами в секторі Газа війська ЦАХАЛ знищили десятки терористів, які забарикадувалися в будівлях і тунелях і намагалися атакувати війська”, – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначається, під час одного інциденту літальний апарат ЦАХАЛ, яким керували сухопутні війська ЦАХАЛ, “вдарив по плацдарму всередині будівлі, що належить терористичній організації ХАМАС, у ньому перебувало понад 20 бойовиків ХАМАС”.

Окрім того, як вказано, “протягом останніх кількох днів ЦАХАЛ завдав ударів по понад 600 терористичних цілях, включаючи склади зброї, десятки пускових позицій протитанкових ракет, а також схованки та плацдарми, які використовує терористична організація ХАМАС”.

“Протягом ночі військовослужбовці ЦАХАЛ виявили озброєних терористів і пусковий пункт протитанкових ракет в районі університету Аль-Азхар і спрямували винищувач, щоб завдати по них удар”, – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо

Прем’єр Ізраїлю Нетаньягу заявив, що війна проти ХАМАС увійшла в другу фазу з наземною операцією.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…