Головна Новости Афіша Києва на 13 січня

Афіша Києва на 13 січня

0

Сьогодні не просто понеділок, 13, а ще й Щедрий вечір. Ввечері на вас чекають тематичні події та концерти, а також гала-прем’єра довгоочікуваної укрїанської стрічки «Віддана».

ВЕЧІР СВЯТКОВИЙ.

Коляд, коляд, коляда!

У Публічну бібліотеку імені Лесі Українки завітає волонтерський гурт «АТМА». Вони презентують різдвяну театралізовану програму «Різдво у рідному місті». Вертеп, колядки та щедрівки, різдвяні історії, легенди про древні українські традиції та їх значення – все це на концерті гурту «АТМА». 

Коли: о 16.00
Де: Публічна бібліотека імені Лесі Українки, вул. Тургенєвська, 83-85
Вхід вільний

ВЕЧІР ПСИХОЛОГІЧНИЙ.

Як говорити «так» і «ні»

Який раз ви не відмовили, бо просто не вмієте відмовляти? Чи траплялося з вами те саме у сексі? Чи знаєте ви, чого хочете, і чи можете сказати «ні», коли те, чого чекають від вас — не входить в число ваших бажань? 
Ця лекція не дасть чіткого рецепту, як навчитись говорити «так» і «ні». Але дозволить відчути, зрозуміти і відкрити, що насправді рухає вами, коли ви вибираєте, що робити. Дозволить вам знайти нові точки опори в прийнятті рішень і почати говорити «ні» без почуття провини, а «так» — без насильства над собою.

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 

ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ.

Вечір скрипкової музики: Цянь Чжоу та друзі

Уже в 18-річному віці вона отримала світове визнання після блискучого тріумфу на конкурсі Маргарити Лонг та Жака Тібо в Парижі, де вперше за 50-річну історію конкурсу завоювала гран-прі і п’ять спеціальних призів. Її перемога та міжнародне визнання відкрили перед нею двері найпрестижніших залів і можливості для виступів по всьому світу.
В даний час Цянь Чжоу — професор Сінгапурської консерваторії, голова мистецького комітету та журі Сінгапурського міжнародного скрипкового конкурсу та художній керівник Сінгапурського скрипкового фестивалю. Цянь Чжоу грає на скрипці 1757 роки роботи Дж. Б. Гваданіні.
У програмі твори Франка, Стравінського, Прокоф’єва.
У концерті візьмуть участь український скрипаль-віртуоз, викладач НМАУ ім. П.І. Чайковського Дмитро Ткаченко, а
також Олександр Корнєв (скрипка) та Юліана Румянцева (фортепіано).

Коли: о 17.00
Де: НМАУ ім. П.І. Чайковського, вул. Городецького, 1-3/11, малий зал
Вхід вільний

Різдвяний родинний концерт

В програмі — українські та французька колядки, Щедрик для золотих дзвіночків, Уривки з Різдвяної частини ораторії «Месія» Г.Ф. Генделя  (перекладення для двох голосів).
Виступають дитячий хор,  симфонічний оркестр (диригент – Кенстанція Фортунато, США), соліст — Андрій Чмут (саксофон).

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2
Вартість квитка: 70-300 грн.

ВЕЧІР В КІНО.

Гала-прем’єра стрічки «Віддана»

Екранізація українського роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович (Книга року BBC-2014) про життя та кохання відданої служниці Аделі у будинку доктора Ангера і взаємини з дочкою доктора – Аделею та її молодим чоловіком. У калейдоскопі кохання та ревнощів, подвійних змістів та таємниць, межа між реальністю та вигадкою стирається. Витончене вбрання, вишукані страви, променади… Але що станеться, коли ілюзія зникне, а замість неї прийде реальність?
Фільм презентуватимуть актори Роман Луцький, Алеся Романова, Маріанна Янушевич, режисер Христина Сиволап та продюсер Надія Зайончковська. 

Коли: о 19.00 початок вечірки; о 20.00 перегляд фільму
Де: кінотеатр «Оскар», Спортивная площа, 1-А 
Вартість квитка: 180 грн.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…