Головна News Байден отримав оновлене щеплення від Covid-19

Байден отримав оновлене щеплення від Covid-19

0

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Президент Джо Байден у вівторок отримав оновлену вакцину проти Covid-19 і закликав американців наслідувати його приклад перед зимою, заявивши, що нікому більше не потрібно вмирати від колись руйнівного вірусу, передає УНН з посиланням на AFP.

Деталі

79-річний Байден заразився коронавірусом три місяці тому з легкими симптомами та вже отримав другу бустерну дозу вакцини наприкінці березня.

Байден оголосив про зусилля щодо збільшення кількості вакцинованих американців за допомогою нової версії вакцини напередодні великих святкових поїздок у День Подяки та наприкінці року.

«Я закликаю всіх американців… зробити щеплення якнайшвидше, – сказав він. – Щодня від Covid, як і раніше, помирають сотні людей, сотні. Ймовірно, цієї зими це число зросте, але… цього року майже кожну смерть можна запобігти».

Звертаючись до довгої історії політичних розколів щодо вакцинації, Байден закликав американців «почати все заново як країна, залишити позаду всі старі битви через Covid, відкласти убік всю партійну політику».

«Ми вже втратили мільйон американців через Covid», – сказав Байден.

Додамо

За даними Білого дому, поки що лише 20 мільйонів американців, у тому числі кожна п’ята літня людина, отримали оновлене щеплення.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…