Головна Новости Вакцинація – це персональна відповідальність батьків як перед власними дітьми, так і перед громадою

Вакцинація – це персональна відповідальність батьків як перед власними дітьми, так і перед громадою

0

Вакцинація своїх дітей – це персональна відповідальність батьків як перед власними дітьми, так і перед громадою. На цьому наголосила заступниця начальника управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Олена Батечко під час прес-брифінгу щодо випадку захворювання на дифтерію.

«Коли місто проводило широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо проведення імунізації проти кору, спільними зусиллями батьківської громади, столичних освітян та медиків вдалося зменшилася кількість нещеплених дітей у закладах освіти міста Києва за рік майже вдвічі», – заначила Олена Батечко.

Вона додала, що у зв’язку з випадком захворювання у ліцеї № 303 усі учні класу, де навчається дитина були оглянуті лікарем. Батькам учнів початкової школи запропоновано обстежити дітей у лікаря-лора у медичному кабінеті школи. Наразі ніяких застережень у інших дітей не виявлено.

«Ми звертаємося до всіх батьків, діти яких навчаються у закладах освіти, із закликом відповідальніше ставитися до питання вакцинації та імунізації, щоб не наражати на небезпеку не тільки своїх дітей, а й тих дітей, які їх оточують», – підсумувала Олена Батечко.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…