Головна News Вибух на Керченському мосту штовхає путіна до ухвалення стратегічного рішення щодо півдня України, – CNN

Вибух на Керченському мосту штовхає путіна до ухвалення стратегічного рішення щодо півдня України, – CNN

0

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Вибух Кримського мосту прискорює стратегічний вибір президента росії володимира путіна щодо окупації росією півдня України. Про це інформує УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Вся присутність російської армії в Україні показує, що вона вже була погано забезпечена, керована та відступала. Зараз можуть знадобитися хиткі поромні переправи в погану погоду або дуже небезпечні вантажні повітряні рейси для посилення військових перевезень до Криму та на лінію фронту.

Цитата

“Україна з повільною терплячою точністю націлилася на старіючу транспортну залежність росії — зокрема на її залежність від залізниці. Спочатку Ізюм, що призвело до розвалу навколо Харкова. Потім Лиман, який веде до розмивання контролю окупантів над Донецьком і Луганськом. А тепер Керченський міст, який був життєво необхідним для всього, за що рф намагається втриматися на півдні”, — йдеться у повідомленні.

Зараз путін стикається з низкою швидких і болісних рішень, усі з яких серйозно перешкоджатимуть його безперервній пихатості та нахабності перед ознаками повільної поразки, що з’являються.

До того ж путін стоїть перед важким вибором: додатково зміцнити його виснаженими силами, які стикаються з проблемами поповнення запасів, або частково вивести свою армію, щоб переконатися, що їхні значні ресурси на півострові не будуть відрізані.

Він повинен вибрати між тим, щоб живити свої більші амбіції меншими шансами на успіх, або об’єднати сили навколо мети, яку він має більше шансів досягти.

Нагадаємо

Російський диктатор путін підписав указ, який передає забезпечення безпеки Кримського мосту ФСБ.

Додамо

8 жовтня зранку на керчинському мосту в Криму стався вибух.

Джерела у правоохоронних органах повідомили УНН, що за підривом кримського моста стоїть спецоперація Служби безпеки України.

Проте в СБУ офіційно заявили, що всі коментарі будуть після остаточної перемоги України у війні.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…