Головна Новости Відбулось обсипання фрагментів захисного шару бетону на Дегтярівському шляхопроводі, на споруді тривають протиаварійні роботи

Відбулось обсипання фрагментів захисного шару бетону на Дегтярівському шляхопроводі, на споруді тривають протиаварійні роботи

0

На Дегтярівському шляхопроводі відбулось обсипання фрагментів захисного шару бетону. Нині на споруді тривають першочергові протиаварійні роботи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Як наголосили у комунальній корпорації, Дегтярівський шляхопровід – один із найстаріших у Києві. Він збудований 1963 року і до цього моменту жодного разу капітально не ремонтований.

Зараз на споруді триває обстеження, фахівці КП «Київавтошляхміст» вивчають ситуацію, що призвела до обсипання фрагментів захисного шару.

Також спеціалістами вжиті всі необхідні заходи для убезпечення руху поблизу шляхопроводу.

Збитки власнику пошкодженого авто компенсують.

У КК «Київавтодор» повідомили, що наразі тривають роботи з підготовки проєкту капітального ремонту Дегтярівського шляхопроводу, після експертизи якого почнеться безпосередньо сам ремонт.

Нагадаємо, що в останні роки були капітально відремонтовані шляхопроводи, які кілька десятиліть капітально не ремонтували. Зокрема, відремонтували споруди на перетині вулиць Олени Теліги і Кирилівської (1963 року побудови), на перетині бульвару Гавела і проспекту Гузара (1977 року побудови) на вул. Алматинській (1959 року побудови), міст метро через Русанівську протоку (1964 року побудови).  

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…