Головна Новости Віталій Кличко перевірив, як оновили першу чергу Пейзажної алеї

Віталій Кличко перевірив, як оновили першу чергу Пейзажної алеї

0

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відреконструювали частину Пейзажної алеї. Відео він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні перевірив, як оновили одне зі знакових місць в історичному центрі столиці – Пейзажну алею. Поки що завершили реконструкцію першої черги – від сходів до урочища Гончарі-Кожум’яки і до скульптури «Аліса в країні чудес». Пейзажну Алею облаштували в Києві близько 40 років тому. І вона вже потребувала капітального ремонту», – зазначив у дописі до відео мер.

 На оновленій ділянці влаштували нове гранітне покриття, оновили дощову каналізацію, облаштували систему поливу газону, встановили гранітний бортовий камінь, новенькі лави. Має тепер Пейзажна Алея і сучасне LED-освітлення та декоративну підсвітку арт-об’єктів. Здійснили також ремонт підпірної стінки.

«Також обмежили рух транспорту Алеєю – встановили автоматичні боларди з боку Десятинного провулку. Щоб в’їжджати на Пейзажку могли тільки автівки мешканців прилеглих будинків та спецтранспорт екстрених служб. А не всі кому забажається!» – наголосив Віталій Кличко.

За словами мера, розширили і вхід на Алею з боку Історичного музею і Десятинної церкви. А також її зробили більш комфортною для маломобільних груп населення.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…