Головна Новости Віталій Кличко поспілкувався з учасниками ІV Київського дитячо-юнацького форуму М18

Віталій Кличко поспілкувався з учасниками ІV Київського дитячо-юнацького форуму М18

0

Вже четвертий рік поспіль столична влада не тільки організовує, але й бере участь разом з молоддю у Київському дитячо-юнацькому форумі.

«Отримавши шкільні знання і професійну освіту, саме ви змінюватимете нашу країну. Впевнений, ви маєте своє – амбітне і креативне – бачення того, які перетворення потрібні сьогодні в столиці. Ми ж, дорослі, готові допомогти в реалізації ваших найцікавіших проектів», – звернувся до молоді мер Києва.

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався з учасниками ІV Київського дитячо-юнацького форуму М18, що відбувається в столичному Палаці дітей та юнацтва. Віталій Кличко зазначив, що саме молоді змінювати країну, робити її успішною.

Захід започаткували для того, аби молоді люди могли ознайомитися із принципами роботи місцевого самоврядування, долучитися до справ громади столиці.

«І це добре, що ви хочете знати, як працює місцеве самоврядування і як ви можете долучитися до політичного, культурного і соціального життя міста. Дякую за вашу активну громадянську позицію! Ми, як влада, зробимо все залежне від нас, щоб допомагати втілювати ваші найцікавіші ідеї і найамбітніші проекти!» – сказав Віталій Кличко.

На Форумі М18 працюють дискусійні майданчики, де молодь спілкується з політичними і громадськими експертами, організовані майстер-класи, квести, мистецькі виступи, різноманітні презентації та флешмоб.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…