Головна Новости Віталій Кличко: «У столиці збільшується кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація, та хворих, що перебувають у важкому стані»

Віталій Кличко: «У столиці збільшується кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація, та хворих, що перебувають у важкому стані»

0

У столиці збільшується кількість інфікованих коронавірусом, яким потрібна госпіталізація, та хворих, що перебувають у важкому стані. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«У нас збільшується кількість інфікованих, яким потрібна госпіталізація. В стаціонарах міських лікарень перебувають 218 хворих на коронавірус. І 99 людей – з підозрою на це захворювання. 56 пацієнтів – у важкому стані. Семеро з них підключені до апаратів штучної вентиляції легень», – повідомив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, у стаціонарах лікарень першої хвилі є близько 500 місць для хворих на коронавірус. Усього місто, в медзакладах першої та другої хвиль, передбачило майже 1 700 ліжко-місць.

«Але, якщо у нас буде інфекційний вибух, і цього може виявитися замало. Саме тому я щоразу звертаюся до всіх: припиніть жити в ілюзіях! Вірус не відступив. Небезпека реальна! І саме від свідомості кожного із нас, від дотримання правил, залежить подальший розвиток ситуації», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 59 осіб. Зокрема, серед інфікованих – 14 медиків.

«Кількість мешканців столиці, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, зросла ще на 59 людей. Один випадок – на жаль, летальний. За минулу добу вірус виявили в 14 медпрацівників. На сьогодні в Києві вже 1930 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. 38 людей померли», – сказав Віталій Кличко.

Так, серед тих, хто захворіли: 33 жінки віком від 27 до 79 років і дівчинка, якій всього три місяці. Та 22 чоловіка від 25 до 82 років, а також – троє хлопчиків – 10, 11 і 12 років. До лікарень столиці госпіталізували 10 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

За словам мера Києва, лідерами за кількістю виявлених хворих за минулу добу стали: Дарницький район, де підтвердили 11 випадків, Дніпровський та Оболонський райони – по 8 випадків.

https://shev.org.ua/vitalij-klichko-u-stolitsi-zbilshuyetsya-kilkist-infikovanih-yakim-potribna-gospitalizatsiya-ta-hvorih-shho-perebuvayut-u-vazhkomu-stani/
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…