Головна News В Нідерландах вилучили найбільшу контрабанду наркотиків в історії королівства

В Нідерландах вилучили найбільшу контрабанду наркотиків в історії королівства

0

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Митниця Нідерландів оголосила про найбільший в історії королівства випадок конфіскації наркотиків. 8 тонн кокаїну було виявлено у контейнері з бананами в порту Роттердама, повідомляє Euronews, передає УНН.

Деталі

Нідерландська митниця вилучила вісім тонн кокаїну в порту Роттердама. Це найбільша конфіскація наркотиків в історії королівства.

Кокаїн знайшли у контейнері із бананами, який прибув з Еквадору до Роттердама через Панаму. Вартість наркотиків оцінюється у 600 мільйонів євро.

Нідерландська митниця направить делегацію до Еквадору для обговорення можливої митної угоди.

Доповнення

Як нещодавно повідомляв УНН, ДБР викрило злочинну групу, яка переправляла кокаїн з Еквадору до України. До групи входили правоохоронці, митні службовці та громадяни деяких країн ЄС. Злочинна група завозила кокаїн в Україну через морський порт Одеси або через сухопутний кордон з Польщею. Наркотики ховали в спеціально обладнаних схованках.

7 серпня поліцейським вдалося перекрити міжнародний канал контрабанди наркотиків: ділки із Київщини привозили кокаїн із Чехії та збували його в Україні. Поліцейським вдалося затримати дилера під час спроби збуту наркотику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сінгапурі повісили чоловіка за торгівлю наркотиками, за кілька днів — стратять жінку

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…