Головна News Дайвери показали знімки підводного села в одному з “найчистіших озер Німеччини”

Дайвери показали знімки підводного села в одному з “найчистіших озер Німеччини”

0

фотогалерея

  • Дайвери показали знімки підводного села в одному з "найчистіших озер Німеччини" - фото 1
  • Дайвери показали знімки підводного села в одному з "найчистіших озер Німеччини" - фото 2
  • Дайвери показали знімки підводного села в одному з "найчистіших озер Німеччини" - фото 3

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Підводне село знаходиться в одному з “найчистіших озер Німеччини” Ільзе, у німецькому Аугсбурзі (Баварія). На дні дайвери зробили знімки. На одному з кадрів зображена підводна церква з водоростями обплутаними навколо хреста та напівзруйнована вежа на туманному тлі. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Mirror.

Деталі

Раніше на цьому місці був великий кар’єр. Його затопили, щоб створити підводний майданчик для дайверів, а також умови для стимулювання зростання водоростей і бодяг (прісноводних губок), таким чином будівлі згодом забарвляться в яскраві зелені кольори. Завдяки великій кількості водоростей це баварське озеро вважається одним із найчистіших у Німеччині.

Зазначається, що дайверам дозволяють здійснювати занурення тільки після проходження курсу основ екології та перевірки основ дайвінгу. Місцева адміністрація прагне зберегти екологічну чистоту та поширювати інформацію про біологію прісної води.

Знімки зробив німецький фотограф та інструктор з дайвінгу Матей Мішкович.

Цитата

“Це рідкісні підводні кадри, тому що доступ обмежено”, — сказав 38-річний дайвер.

“Потрібно пропливти близько півгодини з компасом, у воді видно чудову рослинність і рибу: окуні, щуки та коропи. Підводний пейзаж зачаровує, є невеликі гори заввишки близько восьми метрів”, — додав він.

Нагадаємо 

У Тихому океані знайшли корабель ВМС США Samuel B. Roberts, який затонув на глибині 6 895 метрів. Есмінець зазнав поразки у битві з флотом Японії біля острова Самар у 1944 році.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…