Головна Новости Де купити запчастини на автобуси або тролейбуси

Де купити запчастини на автобуси або тролейбуси

0

Структурний підрозділ «TRANSPORT» компанії «Ембер» виробляє і реалізує запчастини для пасажирського і вантажного транспорту.

Безперебійна робота муніципального транспорту – це один з важливих факторів, який визначає рівень комфортності населеного пункту для його жителів. Як правило, в містах формуються великі пасажиропотоки, і громадський транспорт працює з максимальними навантаженнями. Тому для підтримки автобусів і електротранспорту в робочому стані і продовження терміну їх служби вкрай важливо забезпечувати кваліфіковане технічне обслуговування, своєчасно проводити планові ремонти з використанням якісних запчастин і комплектуючих.

Для цих цілей компанія «Ембер» реалізує широкий спектр запчастин для пасажирських транспортних засобів. Ми поставляємо запчастини, в тому числі і власного виробництва, до автобусів, тролейбусів і трамваїв таких відомих марок як «Богдан», «Еталон», «ЛАЗ», «ЗиУ», «Антонов», «МАЗ», «IKARUS», « AUTOSAN »,« ЮМЗ »,« TROLZA »,« Skoda »,« ЮТОНГ »та інших. Також ми здійснюємо продаж запчастин для вантажівок.

Для зручності наших клієнтів ми створили сторінку на порталі prom.ua, на якій ви можете ознайомитися з повним асортиментом і швидко оформити замовлення на цікаві для вас запчастини.

А також, пропонуємо до Вашої уваги наші офіційні інтернет-магазини:

«Ембер» пропонує вигідні умови покупки і доставки запасних частин як оптовим, так і роздрібними клієнтам. Українські підприємства і приватні замовники відгукуються про нас як про відповідальне і надійному виробнику і постачальнику, який прагнемо до побудови тривалих взаємин з клієнтами.

Працювати з нами комфортно і приємно.
Станьте нашим клієнтом або партнером – і переконайтеся в цьому самі!

https://shev.org.ua/de-kupiti-zapchastini-na-avtobusi-abo-trolejbusi/
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…