Головна News Екскомандира ПВК “Вагнер” Медведєва затримали у Норвегії за бійку

Екскомандира ПВК “Вагнер” Медведєва затримали у Норвегії за бійку

0

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Колишнього командира ПВК “Вагнер” Андрія Медведєва, який запросив притулок у Норвегії, заарештовано за бійку біля бару в центрі Осло. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Цитата 

“Колишнього командира ПВК “Вагнер” Андрія Медведєва, який запросив притулок у Норвегії, заарештовано за бійку біля бару в центрі Осло і насильство щодо поліцейських під час затримання”, – йдеться в повідомленні.

Деталі 

Згідно з документами, Медведєв у ніч із 21 на 22 лютого чинив опір під час затримання у стані алкогольного сп’яніння, а в поліцейській дільниці напав на поліцейських.

“У середу 22 лютого 2023 року, близько 5.00 ранку, коли кілька співробітників поліції та інших правоохоронців виводили його з поліцейської машини на подвір’ї центрального слідчого ізолятора, він чинив опір і вдарив ногою одного або декількох співробітників”.

Зазначається, що незадовго до цього Медведєв вступив у бійку з неназваною людиною неподалік від одного з барів Осло.

Розгляд справи призначено на 25 квітня. Наголошується, що прокурор висунув Медведєву обвинувачення за трьома кримінальними статтями. Його адвокат повідомив місцевому телеканалу TV 2, що після вживання його підзахисним алкоголю “сталося непорозуміння”, і Медведєв не зрозумів, що сталося, коли на місце прибула поліція, оскільки не знає мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ПВК “вагнер” в Україні налічують більше ніж 30 тисяч осіб – Білий дім

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…