Головна Новости Зустрічайте Новий рік на Софійській площі

Зустрічайте Новий рік на Софійській площі

0

До Нового року лишилось менше тижня, проте на Софійській площі вже все готово до святкування: понад 20-метрова прикрашена ялинка, яскраві гірлянди, колоритні фігури Лускунчика і українських козаків, різноманітні атракціони, тематичні Королівства подарунків, смаку, розваг і лайків, між якими курсує казковий різдвяний експрес. Приводом зустріти Новий рік на Софії є й можливість почути улюблених українських виконавців.

Так, 31 грудня із 21:00 святковий настрій створюватимуть Русланатанц-театр «Життя»Назар Савко, Державний симфонічний оркестр «Kyiv Fantastic Orchestra»гурт «Мандри».

Приїхати до Софійської площі можна буде навіть після 24:00, адже у новорічну ніч столичний метрополітен і наземний пасажирський транспорт працюватимуть довше, а фунікулер – взагалі цілодобово.

Нагадуємо, що кияни і гості столиці у грудні-січні можуть відвідувати різноманітні активні та культурно-розважальні святкові події. Широкий діапазон різноманітних зимових розваг і культурно-мистецьких подій заплановано і в районах

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…