Головна News кремль: проміжні вибори США не змінять поганих відносин Москви та Вашингтона

кремль: проміжні вибори США не змінять поганих відносин Москви та Вашингтона

0

КИЇВ. 9 листопада. УНН. кремль заявив у середу, що проміжні вибори в США не покращать поганих відносин між Москвою та Вашингтоном, передає УНН посилаючись на росЗМІ.

Цитата

“Ці вибори важливі, але не потрібно перебільшувати їхню важливість у короткостроковій та середньостроковій перспективі для наших відносин, – цитують журналісти прессекретаря кремля дмитра пєскова. – Ці вибори не можуть змінити нічого суттєвого. Відносини, як і раніше, були і залишаться поганими”, – додав він.

пєсков сказав, що Москва настільки звикла чути, як люди кажуть, що росія втручається у вибори в США, що не звертає жодної уваги на нові звинувачення.

Додамо

кремль звинувачують у втручанні у вибори в США принаймні з 2016 року, коли пов’язані з росією хакери успішно зламали електронні листи Національного комітету Демократичної партії та голови кампанії Гілларі Клінтон Джона Подести. Ці документи були оприлюднені на фінішній прямій передвиборчій кампанії, щоб поставити у незручне становище кандидата від Демократичної партії.

Офіційні особи та прокуратура США попередили про аналогічні спроби зламування та дезінформаційні кампанії з боку росії напередодні президентських виборів 2020 року та виборів, які відбулися у вівторок. 

Російські урядовці, включаючи путіна, послідовно заперечують втручання в американську політику.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…