Головна Новости Марафон «Доба пам’яті 24+2»

Марафон «Доба пам’яті 24+2»

0

20 січня о 10:00 розпочнеться безперервний добовий онлайн-марафон вшанування пам’яті захисників донецького аеропорту «Доба пам’яті 24+2». Про це повідомили організатори заходу.

За задумом організаторів, безперервний марафон «Доба пам’яті» збере українців, щоб віддати шану захисникам територіальної цілісності та незалежності України – воїнам, які стали справжньою українською легендою.

Ветерани АТО/ООС, родини загиблих героїв-воїнів, волонтери, громадські діячі, патріоти України об’єднаються для вшанування пам’яті героїв-захисників ДАП.

У Колонній залі КМДА упродовж доби буде діяти вільний простір громадських об’єднань, що дасть можливість виступити всім причетним до подій оборони донецького аеропорту. Охочі можуть зареєструватися для виступу.

Під час заходу демонструватимуться фото- та відеоматеріали захисту донецького аеропорту, можна буде почути розповіді учасників захисту аеропорту та волонтерів, які в період 2014-2015 років перебували на території ДАП. Також свої історії розкажуть члени родин загиблих героїв-«кіборгів». Заплановані виступи артистів та режисерів, громадських діячів, вчених.

Як зазначають організатори заходу, мужність та героїзм захисників донецького аеропорту безцінні. Тому важливо донести історичну правду подій у ДАП та зберегти її для поколінь завдяки свідченням, спогадам та фактам.

Марафон відбуватиметься за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, Департаменту культури, Департаменту суспільних комунікацій, Міністерства у справах ветеранів та тимчасово окупованих територій.

Організатори заходу: Київський міський центр допомоги учасникам АТО, ГС «Крила 8 сотні», ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО», ГФ «Муніципальна варта», КП «Муніципальна охорона», ГО «Серця кіборгів», ГО «Українська асоціація інвалідів АТО».

Вхід вільний!

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА.

Детальна інформація за тел.: 0-800-300-633 та за електронною адресою:ato.kbu@gmail.com.

Форма реєстрації для виступів: https://forms.gle/39gm8niQn5uNcyq59.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: uizdpi@gmail.com(у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…