Головна News Масштабна аварія з поїздами в Індії: заарештовано 3 працівників залізниці

Масштабна аварія з поїздами в Індії: заарештовано 3 працівників залізниці

0

КИЇВ. 8 липня. УНН. Центральне бюро розслідувань Індії затримало трьох працівників залізниці у зв’язку зі страшною аварією, що сталася 2 червня в районі Баласор в Індії, повідомляє НindustanТimes, передає УНН.

Деталі

Центральне бюро розслідувань затримало трьох працівників залізниці у зв’язку із зіткненням поїздів, яке сталося 2 червня в районі Баласор в Одіші. Затриманих звинувачують у “навмисному вбивстві” і “знищенні доказів”. Працівники були взяті під варту після того, як їх опитали щодо їхньої ролі в цьому жахливому інциденті.

Центральне бюро розслідувань не розголошує точні обставини, які стали підставою для затримання. Однак офіцери, які займаються справою, підтверджують, що несправність сигналізації, що виникла після двох невдало проведених ремонтних робіт, стала причиною зіткнення.

Аварія, яка сталася 2 червня, стала найбільш смертоносною трагедією на залізниці протягом останніх тридцяти років. Внаслідок інциденту загинули 293 людини. CBI продовжує розслідування, зосереджуючись на встановленні будь-яких можливих кримінальних зав’язків у цій справі.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…