Головна Новости «Молодість» настала у столиці: де подивитися кіно

«Молодість» настала у столиці: де подивитися кіно

0

Триває 49-ий Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», який цього року святкує 50-річний ювілей.

На сьогодні він посідає гідне місце серед 12-ти найкращих у світі кінофестивалів за рейтингом Міжнародної федерації асоціацій кінопродюсерів.

Фестиваль уже втретє вимушено змінює дату проведення фестивалю. І цьогоріч робить акцент на українському кіно.

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» – один з найбільших кінофорумів Східної Європи – триватиме у столиці до 30 серпня. Цього року фестиваль відбуватиметься одразу у двох форматах: онлайн та офлайн. 

Загалом покажуть близько 150 фільмів. Це конкурсна (студентський, короткометражний, повнометражний конкурси, Sunny Bunny, Teen Screen та національний) та позаконкурсна (Фестиваль фестивалів, Скандинавська панорама, Швейцарський акцент, FORMA, Століття та спеціальні події) програми, а також українські прем’єри.

Основними локаціями фестивалю стали кінотеатр «Жовтень», де буде розташований фестивальний центр із показами конкурсної та позаконкурсної програм, зокрема, українських прем’єр. У «Будинку кіно» пройде серія фестивальних показів. Спеціально для проведення фестивалю, згідно із розпорядженням КМДА № 1263, сконструювали кінотеатр просто неба під Аркою Дружби народів. Там пройдуть покази фільмів дитячої програми «Molodist Teen Sсreen», українські прем’єри та спеціальні події. Вхід вільний.

Зареєструватися на безкоштовні онлайн-покази можна за посиланням: 49.molodist.com.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…