Головна Новости Місто щасливих людей: у столиці проходить Форум інклюзивності

Місто щасливих людей: у столиці проходить Форум інклюзивності

0

Третій рік поспіль команда Доступно.UA організовує Форум інклюзивності.

Цьогорічна тема – Місто щасливих людей. Що робить нас щасливими? Зручність та комфорт там, де ми живемо. Прогулянки містом чи посиденьки з друзями за кавою без титанічних зусиль, щоб подолати усі бар’єри на шляху. Урешті-решт можливість дихати чистим повітрям. Хоч ми не так часто про це замислюємось. Усе це про місто щасливих людей. Про місто, де хочеться жити і насолоджуватися життям.

У програмі:

Презентація результатів двох проєктів, над якими команда працює останніх 5 місяців: 
— рейтинг доступності українських міст «Тостер»;
— онлайн-мапа безбар’єрності міст разом із мобільним додатком.

«Тренд доступності: куди пішли клієнти, про яких ви не подумали» за участі топ українських бізнесменів, які розкажуть, чому зараз важливо бути безбар’єрними у сфері підприємництва. Наші друзі з Хмарочос взялися за цю панель, і ми впевнені, що вона вийде бомбезною.

«Місто щасливих людей і де його шукати» за участі місцевої влади з різних регіонів, де ми дізнаємося, чому деяким містам вдається рухатися до створення безбар’єрного середовища, а інші – будують сходи і пишаються цим.

«Інклюзія на робочому місці». Чому працівники з інвалідністю – це не соціальний проєкт, а конкурентні професіонали. Досвід прийняття на роботу та відмов від роботодавців та рекрутерів.

Виступи крутих спікерів зі сфери урбаністики, екології, культури та світлих ініціатив (благодійні фонди, інклюзивні та освітні проєкти).

Повна програма події

Коли: 29 листопада 9:00 – 19:00.
Де: Національний музей Тараса Шевченка, бул. Шевченка, 12.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…