Головна Без категорії На засідання Київради можна буде зареєструватись онлайн

На засідання Київради можна буде зареєструватись онлайн

0

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань регламенту та депутатської етики депутати підтримали із зауваженнями проект рішення про Порядок доступу до пленарних засідань Київради.
Відповідно до запропонованого порядку, особа, яка планує відвідати сесію Київради, має подати письмову заяву або заповнити електронну форму заяви на офіційному порталі міста Києва. Всі зареєстровані відвідувачі вносяться у відкритий перелік, який публікується на сайті Київради та відображається на екрані в бюро перепусток.
Загальна кількість осіб, які одночасно можуть перебувати кулуарах сесійної зали складає 60 осіб.
– Нововведення якраз пов’язані зі спрощенням існуючої системи. Тобто громадяни отримають можливість не бігти до Київради особисто і писати заяву, а просто заповнити відповідну форму за встановленим зразком дома. Що стосується обмеження у 60 осіб — це технічні параметри нашого приміщення, які, на жаль, не дозволяють нам розмістити більше осіб. Всіх бажаючих допустити у зал неможливо, але у Регламенті чітко розписано — людина, яка хоче взяти слово, у разі позитивного рішення депутатського корпусу, отримує таку можливість, – зазначив співавтор проекту рішення, заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.
Розрахунок часу евакуації людей при пожежі з приміщень 4-го поверху до виходу на сходові клітки та максимальної кількості людей, які можуть перебувати в сесійній залі, проводив Український науково-дослідний інститут цивільного захисту.
Регламентна комісія Київради підтримала проект рішення із технічними зауваженнями та рекомендувала профільній комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків створити робочу групу, аби зробити Порядок доступу до пленарних засідань Київради простим та зрозумілим для громадян.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…