Головна Новости На конкурс проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» цього року подано 102 пропозиції

На конкурс проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» цього року подано 102 пропозиції

0

На участь у міському конкурсі проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» серед інститутів громадянського суспільства цього року подано 102 пропозиції. Переможцями визначено 23 проекти. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ми у 2017 році заклали цей конкурс у програму «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві». Вперше його було проведено у 2018 році. Тоді було подано понад 130 пропозицій від різних громадських організацій. Було обрано обрали 25 переможців, із яких свої проекти реалізували 24 ГО. У цьому році обрано 23 проекти різних напрямів. Це і вирішення соціальних питань, культурно-спортивні напрямки та просвітницька діяльність. Усього ж за час конкурсу перемогу здобули 65 проектів на суму 6,9 млн гривень. У міську цільову програму на 2020-2022 роки закладено 12 мільйонів гривень, що дасть змогу реалізувати громадським організаціям ще більше проєктів, необхідних для розвитку громадянського суспільства», – зазначила Марина Хонда.

Довідково.

Конкурс проєктів для підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» передбачено міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві». За три роки конкурсу громадські організації подали 319 проєктів, спрямовані на: волонтерський рух і підтримку учасників АТО, благоустрій та охорону природного середовища столиці, розвиток Києва у сфері правової освіти мешканців і формування громадянської культури.

https://shev.org.ua/na-konkurs-proyektiv-gromadska-perspektiva-prozora-vlada-ta-aktivna-gromada-tsogo-roku-podano-102-propozitsiyi/
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…