Головна Новости На Хрещатику частково обмежено рух

На Хрещатику частково обмежено рух

0

Із 7 квітня до 9 квітня, а також 11 квітня на вулиці Хрещатик частково обмежено рух транспорту. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

На вулиці Хрещатик триває поточний ремонт. Покриття оновлюють великими ділянками. Дорожники працюють на всій довжині вулиці: від Європейської до Бессарабської площ.

Роботи виконують поступово, щоб зменшити обмеження руху.

Комунальна корпорація перепрошує за незручності.

Звертаємо увагу, що дізнаватися першими про обмеження руху і ремонти столичних шляхів можна у телеграм-каналі «Київ Трафік»: https://t.me/kyiv_traffic.

Нагадаємо, що у Києві тривають ремонтні роботи на дорогах та будівництво важливих інфраструктурних об’єктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив вчора під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Користуючись тим, що авто на вулицях зараз менше, дорожники навіть прискорили ремонт доріг у місті. Наприклад, до початку травня завершимо роботи на частині Борщагівського шляхопроводу. І відкриємо там рух усіма смугами в напрямку центру та розпочнемо ремонт іншої половини споруди», – сказав мер.

Масштабні дорожні роботи тривають на проспекті Любомира Гузара. На вулицях Покровській, Пушкінській, Микільсько-Ботанічній.

«Продовжуємо і будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу, шляхопроводу на вулиці Богатирській. Триває будівництво метро на Виноградар», – зазначив мер столиці.

Продовжують ремонтні роботи і на станціях та перегонах столичного метрополітену.

«Наприклад, капітально оновлюємо ескалатори на станціях «Золоті ворота» та «Майдан Незалежності». До речі, загалом у київському метро працюють 122 ескалатори. І багато з них, поки метро тимчасово не працює, перевірять. І ті, де необхідно, відремонтують», – повідомив Віталій Кличко.

https://shev.org.ua/na-hreshhatiku-chastkovo-obmezheno-ruh/
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…