Головна News Німецькі католицькі священики опинились у центрі порно-скандалу – ЗМІ

Німецькі католицькі священики опинились у центрі порно-скандалу – ЗМІ

0

КИЇВ. 18 серпня. УНН Працівників Кельнського архієпископства викрили у перегляді порносайтів, про це повідомляє DW, пише УНН.

Деталі

Німецьких католицьких священник спіймали на перегляді порно. Як відомо, це не забороняється католицькою церквою, але в ході перевірки з’ясувалося, що ціла низка співробітників архієпископства приділяла цьому занадто багато часу.

За інформацією видання Kölner Stadt-Anzeiger перевірка пройшла ще 2022 року. В результаті було складено список із десятків імен, у тому числі високопоставлених священиків, також туди потрапив один експрацівник без духовного звання, проти якого йде розслідування за підозрою у зберіганні дитячої порнографії.

Наприкінці червня стало відомо, нагадало DW, що у 2022 році на тлі розслідувань про численні злочини священиків на сексуальному ґрунті 522 821 громадянин ФРН офіційно вийшов з католицької церкви – це рекордна кількість католицької церкви, що залишили Німеччину, за один рік.

Нагадаємо

Суд направлено обвинувальний висновок щодо колишнього настоятеля храму УПЦ (МП) у Дніпрі за підозрою у розбещенні рідних дочок та створенні дитячої порнографії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…