Головна News Обвалення мосту в Індії: кількість загиблих зросла до 141

Обвалення мосту в Індії: кількість загиблих зросла до 141

0

Обвал мотсу в Індії

Джерело: Reuters

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Щонайменше 141 людина загинула в західному індійському штаті Гуджарат у неділю, коли пішохідний міст, наповнений туристами, які насолоджувалися святковими гуляннями, обвалився. Про це інформує УНН з посиланням на індійську медіа-компанію NDTV.

Деталі

Щонайменше 141 людина загинула після того, як минулого вечора обвалився міст британської епохи в Гуджараті Морбі. Близько 177 людей вдалося врятувати, а команди шукають кількох інших, які все ще вважаються зниклими безвісти.

Телевізійні кадри агентства Reuters показали, як десятки людей чіпляються за троси та покручені залишки мосту через річку Мачху в місті Морбі, поки бригади швидкої допомоги намагаються їх врятувати.

Під час обвалу на мосту було близько 500 людей.

Керівник муніципального агентства Морбі Сандіпсінх Зала сказав NDTV, що приватний трест Oreva, який відремонтував міст через державний тендер, не отримав від влади сертифікат придатності перед повторним відкриттям.

Додамо

Понад 116 людини постраждали в результаті тисняви в Сеулі, коли величезний натовп ринув у центральний район столиці Південної Кореї на святкування Хелловіну пізно в суботу. Як повідомило агентство Yonhap News Agency Korea, кількість загиблих зросла до 154 людини.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…