Головна Корисно Ортопедичні матраци від Matrasin: найкраща пропозиція в Києві

Ортопедичні матраци від Matrasin: найкраща пропозиція в Києві

0
матраци

Компанія Матрасін пропонує купити ортопедичний матрац в Києві. Ми займаємося виробництвом та продажем такої продукції вже більше десяти років. За час своєї діяльності фахівці освоїли провідні технології виробництва. При виготовленні ортопедичних матраців ми використовуються найкращі матеріали, що забезпечують максимальну ефективність. При цьому компанія пропонує клієнтам оптимальні розцінки, різноманітний асортимент і низку інших вигідних умов, що супроводжують пропозицію купити ортопедичний матрац в Києві.

Ортопедичні матраци: характерні особливості та застосування

У професійній термінології ортопедичним матрацом називають той вид виробу, який адаптований для підтримки правильного вигину хребта і забезпечення комфортного положення тіла під час сну або відпочинку. Фактично, за своїм призначенням такий вид практично ідентичний з анатомічними моделями. Відмінність між ними полягає тільки в ступені жорсткості – ортопедичні матраци набагато жорсткіші. Їх застосування має більшу медичну спрямованість, ніж орієнтир на зручність.

З цієї причини перед використанням матраца з ортопедичним ефектом рекомендується проконсультуватися з лікарем. Залежно від виду захворювання або необхідної профілактики фахівець зможе порекомендувати оптимальну модель. Так, наприклад, м’які ортопедичні матраци підійдуть людям, які страждають на болі в попереку. Жителям Києві та інших міст України, які мають проблеми з грудним відділом хребта, рекомендується використовувати ортопедичні матраци середньої жорсткості. Цей же варіант є оптимальним для підлітків у процесі їхнього активного росту.

Жорсткі ортопедичні матраци – найкраще рішення для людей, які страждають надмірною вагою. Також ці моделі рекомендовані в разі захворювань грудного та шийного відділів хребта, остеохондрозу та сколіозу. На всі ортопедичні матраци, виготовлені нашою компанією, ми можемо надати сертифікати. Продукція відповідає встановленим стандартам, і її рекомендують фахівці в різних галузях медицини. При цьому, розробляючи кожну модель ортопедичного матраца, ми враховуємо такі показники як зручність, гіпоалергенність, хороший повітрообмін, міцність і довговічність.

Види ортопедичних матраців у каталозі Матрасін: що пропонує компанія

Наявність власного виробництва, масштабна матеріальна база і застосування різних технологій дають нам змогу забезпечувати клієнтів усіма затребуваними видами продукції. Звертаючись до компанії Матрасін, щоб замовити ортопедичний матрац за індивідуальними параметрами, ви зможете вибрати оптимальну модель з каталогу https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/ за кожною з таких ознак:

  • внутрішній склад, де виділяють пружинні (із залежними, незалежними і комбінованими пружинами), безпружинні моделі;
  • розмір, що дозволяє купити односпальний, полуторний або двоспальний ортопедичний матрац від виробника в Києві;
  • ступінь жорсткості, за яким виділяють м’які і жорсткі моделі, а також ортопедичні матраци середньої жорсткості;
  • ціновий діапазон, де представлені матраци економ-класу (в основному з залежними пружинами), середньої категорії і люкс.

Вибрати відповідну модель і оформити замовлення вам обов’язково допоможуть консультанти інтернет магазину “Матрасін”. До них можна звернутися за телефоном або через форму зворотного зв’язку.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Подбор и установка задних фонарей для вашего автомобиля

Хотя задние фонари на любом транспортном средстве уже входят в базовый комплект, который е…