Головна Новости Освітній Хаб Києва запускає освітні курси в міжнародному форматі

Освітній Хаб Києва запускає освітні курси в міжнародному форматі

0

21 липня Освітній Хаб міста Києва запустив освітні курси в міжнародному форматі SCORM.

Тепер кожен українець зможе вільно отримати найзатребуваніші навички ХХІ століття у форматі SCORM-курсів, які до цього часу були доступні тільки співробітникам великих компаній.

SCORM-курси – це інноваційний формат навчання, який одночасно є:

  • цікавою історією (сторітейлінг);
  • захоплюючим квестом (гейміфікація);
  • корисним та практичним матеріалом, який легко засвоюється;
  • інтерактивними тестами, які прямо вбудовані в SCORM-уроки.

Наразі створено 60 SCORM-курсів, завдяки яким люди зможуть: навчитися виступати публічно, створювати успішні проєкти, мислити креативно, керувати командами, організовувати ефективні продажі та презентації, сформувати власний бренд, а для вчителів та HRів будуть окремі навчальні програми.

– Розробка кожного такого курсу є достатньо складною з точки зору методології та технічної реалізації, тому до цього часу SCORM-курси були доступні лише співробітникам топ-компаній, але ми знайшли можливість зробити SCORM-курси доступними для всіх, незалежно від віку та сфери зайнятості. Найближчим часом чекайте ще понад 100 нових SCORM-курсів, які допоможуть людям розвинути навички для побудови кар’єри в найбільш високооплачуємих сферах, – говорить директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

Вслід за першим в Україні інтерактивним серіалом «Освітній Герой» та SCORM-курсами, команда Освітнього Хабу міста Києва готує 20 топ-освітніх проєктів, які з’являться найближчим часом задля реалізації концепції Навчання Впродовж Життя (Life Long Learning), як на території Києва, так і всієї країни.

Для того, щоб отримати доступ до SCORM-курсів, потрібно зайти на портал Освітнього Хабу міста Києва: eduhub.in.ua

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…