Головна Новости Парк Шевченка з пташиної висоти, київські поліцейські та кіт: цікаві фото

Парк Шевченка з пташиної висоти, київські поліцейські та кіт: цікаві фото

0

Патрульні поліцейські опублікували неймовірне фото із парку імені Тараса Шевченка. На ньому зафіксовано початок ходи присвяченій Дню захисника України.

Загалом, як повідомив начальник поліції Києва, усі акції, що відбувалися вчора у Києві, пройшли видовищно і без порушень.

 —До управлінь поліції нікого не доставляли і жодних заборонених речей не вилучали. Службу у центрі Києва несли півтори тисячі правоохоронців. Загалом у першій ході вдало участь близько 6000 осіб, а в другій акції, що тривала на Майдані Незалежності і завершилася під Офісом Президента, було до 12000 учасників, — зазначив Андрій Крищенко.

Самі ж патрульні поліцейські нагадали, що ще за козацьких часів 14 жовтня, свято Покрови Пресвятої Богородиці, було головним днем, у який шанували воїнів. Із цієї нагоди влаштували неймовірну фотосесію – у якій зустрілися минуле і теперішнє.

Сьогодні козаки перевтілилися у сучасних мужніх українських захисників й захисниць, які живуть серед нас та самовіддано служать українському народові.

Вони такі ж хоробрі, сильні духом, а любов до Батьківщини переповнює їхні серця. Вони так само цілодобово стоять на варті правопорядку, боронять українську землю від ворога й оберігають її кордони, — зазначають у патрульній поліції.

-Наші відважні воїни! Ви — надійна опора нашої держави! Дякуємо вам за те, що ви непохитно стоїте на захисті свободи й незалежності України, — написали поліцейські.

І яка ж фотосесія без кота…

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…