Головна Новости Презентація книг сучасних українських авторів

Презентація книг сучасних українських авторів

0

У рамках «Тижня нової книги» в Центральній районній бібліотеці імені Євгена Плужника відбулася презентація книг сучасних українських авторів Олени Померанцевої та Наталлі Савіної. 

Читання книг – приємне та цікаве заняття. Коли знаходиш книгу, яка тебе захоплює, то поринаєш у неї з головою. Разом з її героями переживаєш неймовірні пригоди, стикаєшся з труднощами та долаєш їх. Та, мабуть, найважливіше, що ти береш звідти, це вміння думати, аналізувати ситуації та співчувати людям. Вчишся розуміти навколишній світ та пізнавати людську душу.

Зінченко Олена (Олена Померанцева) – адвокат, письменник, драматург, член Міжнародної Гільдії Письменників, Регіональний Представник МГП в Україні, керівник літературної студії «Вікно в Європу» презентувала сучасну пригодницьку історію. Книга інтригуюча. Інтрига полягає в тому, що вона подібна на роман, але насправді – це історія. Історія, свідком якої є потенційний читач. Помаранчева революція, вибори президента України, романтичний любовний трикутник, захоплюючі історичні паралелі подій, що відбувалися в листопаді–грудні 2004 р. на Київському Майдані Незалежності, і подій, що охопили далекий Кіпр під час турецької експансії на острів богів…

Наталля Савіна — письменниця, поетеса, член Спілки письменників України та Міжнародної гільдії письменників, донька відомої балерини, чиє дитинство пройшло в театрі презентувала фентезі «Друге сонце», яке присвятила своїй матері.

Також Наталля Савіна презентувала інші свої книги: «Пульс кохання» та «Коридори реальності».
Книга супроводжує людину протягом усього життя. Книга переносить нас в інші країни, книги про історичні епохи і події збагачують знання про життя людей у різні часи, вчать переборювати певні випробування долі, розкривають красу мови.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…