Головна Новости Прогін Шулявського шляхопроводу укрупнено на 50%

Прогін Шулявського шляхопроводу укрупнено на 50%

0

Металоконструкції прогону Шулявського шляхопроводу 1-2, що біля корпусу заводу «Більшовик», укрупнено на стапелях на 50%. Для цього використано понад 145 тонн металоконструкцій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Після завершення укрупнення прогін буде перевезено та змонтовано у проектне положення. Він стане продовженням встановленого прогону над проспектом Перемоги. Наразі підрядником опрацьовується питання здійснення укрупнення і монтажу відразу двох прогонів 1-2 та 0-1, що стане завершальною стадією влаштування прогонової будови нового шляхопроводу», – пояснив Микола Поворозник.

За його словами, на об’єкті роботи йдуть активно. Наразі там працюють 12 одиниць техніки, 60 працівників та 14 осіб інженерно-технічного персоналу.

«Наразі завершено укрупнення ортотропних плит прогону 5-6. Біля заводу Більшовик у два етапи споруджено монолітну підпірну стіну: І етап: – армування (9,8 т), бетонування (56,5 куб. м) та гідроізоляція (130 кв. м), та ІІ етап: – армування (10,7 т), бетонування (28 куб. м). Уже забетонована І секція фундаменту монолітної підпірної стіни, влаштовується фундамент основи підпірних стін зі сторони вул. В. Гетьмана та встановлюються збірні блоки підпірних стін типу ІСА. Здійснено демонтаж верхньої частини підпірної стінки лівоповоротного з’їзду з вул. Довженка на проспект Перемоги, відновлено захисний шар внутрішньої частини стінки, нанесено гідроізоляцію, виконуються роботи з нарощування стінки», – розповів Микола Поворозник.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…