Головна Новости Розпочинаються роботи з реконструкції каналізаційної мережі у Шевченківському районі

Розпочинаються роботи з реконструкції каналізаційної мережі у Шевченківському районі

0

14 вересня розпочинаються роботи з реконструкції каналізаційної мережі у Подільському та Шевченківському районах, через що буде частково обмежений рух транспорту.

У Подільському районі розпочнеться реконструкція каналізаційної мережі діаметром 300 мм по вул. Іллінській на ділянці від вул. Братської до вул. Почайнинської.

Каналізаційний колектор по вул. Іллінській побудований в 1957 році, внаслідок тривалого часу експлуатації та дії газової корозії, на колекторі періодично почали виникати аварійні ситуації. Під час реконструкції старий трубопровід буде замінено новим загальною довжиною 413,5 м з заміною каналізаційних колодязів та перепідключенням існуючих абонентів. На час реконструкції, враховуючи необхідність постійного водовідведення від існуючих водоспоживачів, стоки передбачено відводити по тимчасовій схемі, яка включає в себе влаштування тимчасових каналізаційних станцій із напірними трубопроводами, які прокладаються в основному по поверхні землі. Тривалість реконструкції – 12 місяців.

У Шевченківському районі буде проведено реконструкцію каналізаційної мережі по пров. Несторівському на ділянці від вул. Кудрявської до Вознесенського узвозу.

Каналізаційний колектор по пров. Несторівському побудований у 1912 році, трубопровід буде замінено новим загальною довжиною 286,5 м, також будуть реконструйовані каналізаційні колодязі та перепідключені існуючі абоненти. Під час робіт стоки будуть відводитись по тимчасовій схемі, тривалість реконструкції – 6 місяців.

Реконструкція цих об`єктів забезпечить надійну та безаварійну роботу системи водовідведення.

На час виконання робіт рух автомобільного транспорту буде частково обмежений, відповідно до погодженого управлінням патрульної поліції м. Києва проєкту організації дорожнього руху.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…