Головна Корисно Секрети ідеального тіла: як швидко позбутися целюліту

Секрети ідеального тіла: як швидко позбутися целюліту

0

Струнка фігура, розкішне волосся, чарівний погляд і красиві жіночі ніжки завжди викликають захоплення у чоловіків і заздрість у подруг. Але як прикро, коли на спокусливих сідницях з’являється груба «апельсинова кірка», що псує привабливий вигляд і знижує бажання носити елегантні короткі сукні. Сьогодні існують дві точки зору на це питання: одна стверджує, що целюліт є природним для кожної жінки і закладений природою для корисних цілей, інша ж говорить, що шорсткість на стегнах можна легко усунути, насолоджуючись красою гладкої шкіри. Звичайно, хочеться вірити, що целюліт — це прикра неприємність, з якою можна впоратися.

Боротьба з целюлітом: ефективні методи

З налаштуванням на позитивний результат ви досягнете бажаного ефекту, і сідниці стануть гладкими та акуратними. Тисячі жінок успішно подолали «апельсинову кірку», отже, це вдасться і вам.

1. Рух – основне правило

Головне правило створення прекрасного тіла – рух. Бігайте вранці, плавайте, робіть зарядку, запишіться на аеробіку або здійснюйте велосипедні прогулянки. Займатися спортом потрібно не менше трьох разів на тиждень, приділяючи вправам по 30-40 хвилин. Результат вартий ваших зусиль!

2. Антицелюлітний масаж

Регулярно, 1-2 рази на тиждень, робіть антицелюлітний масаж. Інтенсивний механічний вплив на сідниці розбиває підшкірний жир, що природним чином розгладжує шкіру. Ви можете навчитися робити антицелюлітний масаж самостійно, але куди кращий результат буде після відвідування спеціаліста. Масажна студія «ЗДОРОВО» пропонує професійний антицелюлітний масаж, який допоможе позбутися небажаних нерівностей на шкірі та повернути гладкість і пружність вашому тілу. Кваліфіковані масажисти з медичною освітою використовують сучасні техніки та спеціальне обладнання для максимального ефекту. Деталі за посиланням на сайті студії https://massage-kiev.net.ua/ua/antytselyulitnyy-masazh.

3. Антицелюлітні обгортання

Антицелюлітні обгортання позитивно впливають на шкіру, роблячи її гладкою, пружною та ніжною. Використовуйте спеціальні косметичні засоби або приготовлені суміші дома. Наприклад, можна взяти підігрітий рідкий мед, змішаний зі столовою ложкою кориці, щіпкою сухого перцю чилі та 50 мл олії. Отриману суміш підігрійте, нанесіть на стегна та оберніть оброблені області харчовою плівкою. Інший варіант – кілька ложок кавової гущі змішати з блакитною глиною у пропорції 1 до 1.

4. Використання скрабу

Двічі на тиждень наносіть на розпарену шкіру скраб, одночасно масажуючи стегна. Це засіб знімає верхній грубий шар епідермісу, відкриваючи м’яку та ніжну шкіру. Обробляйте скрабом живіт і боки, ретельно розтираючи тіло. Після процедури ви відчуєте приплив сил, оскільки кровообіг посилиться, і тіло буквально на очах набуде приємних обрисів.

5. Контрастний душ

Щодня приймайте контрастний душ, який підвищує пружність шкіри та зміцнює імунітет. Чергуйте гарячу та холодну воду, а закінчуйте процедуру приємним прохолодним душем. Десяти хвилин на день достатньо, щоб підтримувати тіло в тонусі.

Регулярно виконуйте описані дії, не забуваючи правильно харчуватися та дотримуватись режиму дня. Нездорові звички та лінощі — головні перешкоди на шляху до досконалої фігури. Не залишайте целюліту жодного шансу, доглядайте за своїм тілом, і ви завжди виглядатимете розкішно і привабливо.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Сучасна техніка Buschhoff для виготовлення комбікорму

Техніка Buschhoff відома своїми інноваційними рішеннями у виробництві комбікорму, що дозво…