Головна News Смертоносна вечірка на Хелловін: у Сеулі через тисняву загинуло 59 людей

Смертоносна вечірка на Хелловін: у Сеулі через тисняву загинуло 59 людей

0

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У Сеулі, Південна Корея, 59 людей загинули та ще 150 отримали поранення внаслідок нічної тисняви ​​в суботу в окрузі, де на святкування Хелловіну зібрався величезний натовп, передає УНН із посиланням на Yonhap.

Деталі

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль очолив недільну нараду з реагування на надзвичайні ситуації у зв’язку зі смертельною тиснявою в районі Ітхевон у Сеулі, внаслідок якої загинуло 59 учасників вечірки на Хелловін, повідомили офіційні особи.

Невдовзі після трагедії Юн прийшов до президентського офісу в Йонсані та взяв участь у нараді щодо реагування на події в Сеулі.

«Головним пріоритетом є транспортування та порятунок пацієнтів, а також надання швидкої медичної допомоги постраждалим», — сказав Юн на зустрічі.

За словами заступника прес-секретаря президентської канцелярії Лі Чже Мен, президент також розпорядився вжити «негайних» заходів реагування, включаючи розчистку шляху для машин швидкої допомоги та інші необхідні засоби контролю руху.

Прем’єр-міністр Хан Дак Су, міністр внутрішніх справ Лі Сан Мін, начальник столичної поліції Сеула Кім Гван Хо та інші офіційні особи взяли участь у зустрічі через відеозв’язок.

Раніше Юн наказав чиновникам швидко надати першу допомогу та лікувати людей, повідомили в офісі президента.

Нагадаємо

Десятки людей постраждали в результаті тисняви в Сеулі, коли величезний натовп ринув у центральний район столиці Південної Кореї на святкування Хелловіну.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…