Головна News У дворі канадської в’язниці охоронці виявили голуба з наркотиками в рюкзаку

У дворі канадської в’язниці охоронці виявили голуба з наркотиками в рюкзаку

0

КИЇВ. 6 січня. УНН. Канадські охоронці були приголомшені, виявивши голуба, який ніс рюкзак із кристалічним метамфетаміном у дворі пенітенціарної установи Британської Колумбії, повідомила Канадська радіомовна корпорація CBC у п’ятницю, передає УНН.

Деталі

Охоронці перебували на обгородженій території, що використовується для спілкування та відпочинку ув’язнених, коли один із них помітив сірого птаха з чимось прикріпленим до спини.

“Наскільки я розумію, він був прив’язаний до нього так само, як маленький рюкзак”, – сказав Джон Рендл, президент Союзу канадських співробітників виправних установ Тихоокеанського регіону.

У рюкзаку було виявлено 30 г кристалічного метамфетаміну, що викликає сильне звикання. Це незаконний і сильнодіючий наркотик, який спочатку створює відчуття щастя, перш ніж подальше вживання починає руйнувати організм.

Поштові голуби використовувалися кілька десятиліть тому для доставки різних предметів до в’язниць, але дрони замінили птахів — минулого місяця дрон скинув вогнепальну зброю до пенітенціарної установи Канади.

“Ми так багато уваги приділяли боротьбі з безпілотниками… тепер нам знову потрібно звернути увагу на голубів”, – сказав Рендл.

Голуб із наркотиками, хоч і був винний, був відпущений цілим і неушкодженим.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…