Головна Новости У квитанціях у липні для киян буде новий платіж від тепловиків

У квитанціях у липні для киян буде новий платіж від тепловиків

0

Як повідомляє КП «Київтеплоенерго», їх спеціалісти готують будинкові лічильники тепла до опалювального сезону. Тепловики вдячні клієнтам за своєчасну оплату внесків в 1-му кварталі. Це дозволило вчасно розгорнути ремонтну програму лічильників.

Із запланованих на цей міжопалювальний сезон 1074-х «Київтеплоенерго» вже відремонтувало більше 500 лічильників, які обслуговують близько 100 тис. столичних родин.

Ці роботи фінансуються за рахунок внесків, які чинним законодавством виокремлені з тарифу на тепло та виносяться в платіжку окремим рядком щокварталу.

В липневій платіжці будуть нараховані внески за 2-й квартал 2020 року. Їх розмір залежить від типу лічильника, планових витрат на його обслуговування, а також від кількості квартир у будинку. В середньому це 30 грн. в квартал для однієї столичної квартири.

Сплачувати внески за обслуговування будинкових теплолічильників можна за реквізитами на сайті Київтеплоенерго https://kte.kmda.gov.ua/bankivski-rekvizyty-kp-kyyivteploe…/. А також за допомогою особистих кабінетів:
-Київтеплоенерго: https://kte.kmda.gov.ua/my-cabinet/.
-Центру комунального сервісу (ЦКС) – https://cks.com.ua/cabinet/.
-Головного інформаційно-обчислювального центру (ГІОЦ) — https://www.gioc.kiev.ua/cabinet/.

І не забувайте про безпеку приладу обліку в вашому будинку, — попереджають у «Київтеплоенерго. —  Лише за минулий рік було викрадено та знівечено 28 лічильників, ще 8 – у 2020 році. Як показує досвід 28 київських багатоповерхівок, найбільш надійний захист лічильника — встановлення охоронної сигналізації на приміщення, де він знаходиться.

Джерело

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…