Головна Новости У Києві на станції метро «Майдан Незалежності» чоловік упав на колію

У Києві на станції метро «Майдан Незалежності» чоловік упав на колію

0

Чоловіка  витягли пасажири метро. Водночас у соцмережі обговорюються правила поведінки під час порятунку людей у таких ситуаціях.

Подія сталася сьогодні, 28 лютого. «На станції метро «Майдан Незалежності» чоловік впав з платформи на колію. На щастя, його вчасно дістали. Інформація щодо причин падіння уточнюється», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Київ оперативний. Відео ситуації можна переглянути за посиланням.

Не менше, ніж сам факт падіння чоловіка на рейки, у соцмережі обговорюється той спосіб, у який рятували людину очевидці події-пасажири метро.

У правилах безпеки пасажирів під час знаходження у метрополітені зазначається:  «Зважаючи на те, що колії метрополітену перебувають під високою напругою, забороняється спускатись на колії та ходити по  коліях. В разі падіння на колію метрополітену, ні в якому разі не підходьте до платформи, не намагайтеся самостійно вибратися з небезпечного місця. Необхідно відійти по колії на місце у торці станції з боку відправлення поїздів, під електричним годинником. В разі відсутності в цей час на платформі чергового по станції, необхідно через пасажирів викликати його, або будь-кого з працівників метрополітену».

Скріншот з Фейсбук-сторінки Київ оперативний

Втім, мабуть, не всі знали ці правила, бо  сьогодні люди діяли по-іншому. На щастя, все обійшлося. А користувачі  соцмережі у коментарях почали нагадувати правил, щоправда, досить емоційно.

У Києві на станції метро «Майдан Незалежності» чоловік упав на колію - надзвичайна ситуація, київське метро, Безпека життєдіяльності - Majdan Upav Skrin2 obr
Скріншот з Фейсбук-сторінки Київ оперативний
У Києві на станції метро «Майдан Незалежності» чоловік упав на колію - надзвичайна ситуація, київське метро, Безпека життєдіяльності - Majdan Upav Skrin1OBR
Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…