Головна Новости У Києві обмежують в’їзд вантажівок через спеку: температура піднялася до 30°С

У Києві обмежують в’їзд вантажівок через спеку: температура піднялася до 30°С

0

Через спеку в Києві з 14:00 20 червня обмежують рух містом для великовагового автотранспорту, зокрема і на всіх під’їздах до столиці.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації.

Через те, що денна температура повітря перевищила +28°C, столична влада обмежує в’їзд великовагового автотранспорту вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Контролювати, чи дотримуються водії великовагових транспортних засобів обмеження руху вулицями й дорогами Києва, буде патрульна поліція.

У Києві спека?

Ще й яка. В Українському гідрометцентрі повідомили «Укрінформу», що в Києві на Трійцю, 20 червня, температура вночі становитиме 17-19°, вдень 28-30°; а в Київській області — вночі 14-19°, вдень 26-31°.

У столиці 23-24 червня температура вночі становитиме 15-20°, вдень 27-32°. Вночі переважно без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза.

Тим часом загалом в Україні 20 червня у більшості областей очікуються спека до +31°. Крім східних, Сумської, Чернігівської та Полтавської областей, місцями короткочасні дощі, грози. Вітер переважно східний, 7-12 м/с.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…