Головна Новости У Києві проходить «Кубок Валерія Лобановського» серед команд U11

У Києві проходить «Кубок Валерія Лобановського» серед команд U11

0

У Києві триває серія Всеукраїнських дитячих футбольних турнірів «Кубок Валерія Лобановського» серед дітей 2008-2010 року народження.

64 команди з різних куточків України змагаються за почесні трофеї престижного турніру. Організаторами турніру «Кубок Валерія Лобановського» виступають ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Турнір проходить у критому манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі.

Після того як було розіграно комплекти нагород серед команд вікової категорії U13 (переможцями стали динамівці) та U12 (динамівці у фінальному поєдинку в серії пенальті поступилися київському «Локомотиву»), виступи в турнірі розпочали наймолодші команди U11 (футболісти 2010-го року народження), які і завершать серію турнірів. Динамівці цієї вікової категорії представлені на змаганнях двома командами під керівництвом тренерів  Сергія Бондара та Олександра Стужука.

Загалом за головний приз серед команд U11 змагаються 32 учасники. Вони поділені на 8 груп по 4 колективи в кожній. Перша динамівська команда потрапила до групи «А» разом із ДЮСШ «Львів», «Атлетіком» та ДЮСШ-25, а друга у квартеті «С» змагалася з «Майстром м’яча», «Торпедо» та «Шахтарем».

«Динамо» пройшло груповий етап без втрат, здобувши три впевнені перемоги з великим рахунком та набравши максимальну кількість очок – 9. «Динамо-2» ж одного разу зіграло внічию та зазнало двох поразок.

До вашої уваги результати матчів динамівських команд на груповому етапі:

«Динамо» – ДЮСШ «Львів» – 10:0

«Динамо» – «Атлетік» – 6:0

«Динамо» – ДЮСШ-21 – 11:0

«Динамо-2» – «Майстер м’яча» – 1:1

«Динамо-2» – «Торпедо» – 1:2

«Динамо-2» – «Шахтар» – 0:3

Тож, вийшовши у чвертьфінал із першого місця у групі, перша динамівська команда на цій стадії зустрілася з «Чемпіоном». У напруженому, непростому та бойовому поєдинку наші хлопці поступилися з рахунком 1:2. Далі в матчі за 5-8 місця підопічні Сергія Бондара та Олександра Стужука помірялися силами з «Дачією». Ця гра теж вийшла емоційною та непоступливою, і в підсумку завершилася внічию 2:2. А в серії післяматчевих пенальті більше пощастило суперникам – 2:3.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…