Головна News У центрі Києва виставили на продаж будівлю дитячого садочка: скільки коштує

У центрі Києва виставили на продаж будівлю дитячого садочка: скільки коштує

0

На бульварі Тараса Шевченка у Шевченківському районі столиці продають будівлю колишнього дитячого садка. Організатор торгів – державне підприємство «СЕТАМ». Аукціон з продажу цієї нерухомості колишнього дитячого садочка відбудеться на початку січня. Керівник департаменту освіти Олена Фіданян

Про це Інформатору стало відомо з сайту держпідприємства «СЕТАМ». Заявки від бажаючих придбати цю нерухомість на бульварі Шевченка, 58-А (в оголошенні вказано 58-В) приймаються до 8:00 ранку 12 січня 2023 року. Стартова ціна складає 38 мільйонів 458 тисяч гривень. Для участі придбати колишній навчальний заклад бажаючим потрібно буде сплатити гарантійний внесок у розмірі 1 млн 922 тис. 900 грн.

Виставлений на продаж колишній дитсадок

Будівля колишнього дитячого садка має 2 поверхи. На майно накладено арешт у зв’язку з боргами. Ознайомитися з майном можна у приватного виконавця Крайчинського Сергія Станіславовича (телефон +380672380396). Загальна площа будівлі складає 1129,1 кв. м. До складу будівлі входить:

  • підвал, що складається з підсобних приміщень, коридорів, тамбура, кабінетів та іншого, сходова клітина (всього по підвалу 294,7 кв. м.);
  • перший поверх (загальна площа 416,0 кв.м.);
  • другий поверх (загальна площа 418,4 кв.м.).

У цьому приміщенні раніше розташовувався дитячий садок-ясла №14, який був державним. Офіційно ж за цією адресою вже не зареєстровано діючого дитсадочка. У 2014-2020 роках за цією адресою було зареєстровано ТОВ «Заклад освіти І ступеня «Ріккі». Власницею підприємства була громадянка Франції Нюбла Жмак Маріанн Жермен Деніз.

Будівля знаходиться недалеко від станцій метрополітену. Найближча – станція «Університет» (10 хвилин пішки), дещо далі йти до «Вокзальної» (14 хвилин) і «Золотих воріт» (21 хвилина). Поруч також розташовані гімназія НПУ ім. М. П. Драгоманова (бульвар Шевченка, 56А), Київський професійний коледж (бульвар Шевченка, 56), автомийка, підрозділи Національної академії наук України (бульвар Шевченка, 60).

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Токаев провел совещание по вопросам выборов акимов

Касым-Жомарт Токаев провел совещание по вопросам выборов сельских акимов с участием глав о…