Головна Новости Чотири Королівства на Софійській площі: 19 грудня тут урочисто відкриють казкове містечко

Чотири Королівства на Софійській площі: 19 грудня тут урочисто відкриють казкове містечко

0

Уже незабаром, 19 грудня, на Софійській площі урочисто відкриють затишне святкове містечко, де довгоочікувані зимові розваги та новорічно-різдвяні заходи триватимуть до 13 січня.

Цього року організатори пропонують зануритись у казкову новорічну історію про Лускунчика. На площі «оживуть» одразу чотири королівства зі старовинними ляльками, сотнями яскравих вогників і прикрас. Між королівствами курсуватиме спеціальний різдвяний експрес.

У Королівстві розваг дітлахи відвідуватимуть майстер-класи, кататимуться на каруселі, гратимуть на атракціонах, розважатимуться з аніматорами і фотографуватимуться із улюбленими героями біля тематичних фотозон. Королівство смаку запросить на частування до зони фудкорду на Софійській площі та Володимирському проїзді, де не лише продаватимуть напої, випічку і традиційні українські страви, а й працюватимуть тунель бажань і новорічний ярмарок.  У Королівстві подарунків можна буде помилуватись і придбати традиційні сувеніри та новорічні іграшки. Зберегти ж приємні спогади допоможе алея фотозони у Королівстві лайків.

Відвідувачів також чекатимуть насичена концертна програма від відомих виконавців, скульптури-гіганти, ілюмінація, гірки тощо. Святкові концерти на великій сцені триватимуть 20, 21, 27, 28 грудня, а також 1, 2, 3, 4, 10, 11 січня.

31 грудня на Софійській площі відбудеться зустріч Нового року, а 7 січня – святкова Різдвяна хода звіздарів і різдвяний концерт.

Для киян і гостей столиці виступатимуть популярні українські виконавці: С.К.А.Й., ТМНК, Pianoboy, Kishe та інші. Святкову атмосферу створюватимуть: НАОНІ, Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України, Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України, Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва, Київський муніципальний естрадно-духовий оркестр, Національний ансамбль солістів «Київська камерата», Дитячий оркестр естрадно-духової студії «Сувенір», Академічний хор «Хрещатик» та інші.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…