Головна Новости Як бізнесмени допомагають лікарям

Як бізнесмени допомагають лікарям

0

Не чекай – допомагай!

Зазвичай у нашому суспільстві так складається, що коли ми відчуваємо зі здоров’ям щось неладне, то тільки тоді розпочинаємо активно ним займатись. В кращому випаку не самолікуванням, звісно, а спільно із нашим лікарем.

Сьогодні, коли ми зіткнулися з пандемією і змушені пересиджувати її вдома на карантині, – у цей час наші доблесні лікарі, медсестри/брати, водії швидких на постійному бойовому посту.

Як виявилося, ми, як і весь світ, не були готові до цієї ситуації, як і ніхто самостійно не готується до хвороби. Наразі лікарні особливо потребують предметів першої необхідності, зокрема, засобів індивідуального захисту для медичних працівників, що є вкрай необхідним і базовим, адже коли прибуває хворий, медичним працівникам ніколи думати про власний захист, їх завдання – рятувати життя людини.

Ми, колектив компанії Ембер, є соціально відповідальним бізнесом перед суспільством, що є невід’ємною частиною нашої корпоративної культури. Ми виділили частину своїх особистих коштів і закупили тонометри, захисні екрани, захисні костюми, маски, пульсоксиметри та передаємо це все до інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні № 5.

Закликаємо Вас наслідувати наш приклад, звернутись до лікарні і запитати: “Чим ми можемо вам допомогти?”

Забезпечивши хоча б частину – Ви зробите великий вклад у боротьбу з COVID-19 і запевните медичного працівника у тому, що у цій боротьбі він не один і має надіний суспільний щит.

Не чекай – допомагай!

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…