Головна Корисно Як зібрати літній гардероб недорого?

Як зібрати літній гардероб недорого?

0

Складання літнього гардеробу без зайвих витрат це цілком реальне завдання. Ось кілька порад, як зібрати базовий літній гардероб недорого:

Базові сукні: Літні сукні з бавовни чи льону – універсальна основа. Відштовхуйтеся від своєї фігури. Щоб сукня підкреслювала ваші переваги і приховувала недоліки. Вибирайте моделі в довжині міні, міді або максі, з широкими спідницями або драпіруванням. Наразі немає строгих правил у моді. Вибирайте те, що вам подобається. Освіжіть базові кольори (білий, чорний, бежевий) яскравими відтінками, такими як малиновий, фуксія або персиковий. Вони додадуть свіжості і ваш образ буде легким і чарівним.
Трикотажне плаття: В 2024 актуальні вільні фасони. Трикотажні сукні поєднують зручність та стиль. Вони ідеальні для повсякденних образів.
Сукня-комбінація: Тонкі сукні без рукавів на тонких бретелях класика. Носіть їх як на кожен день, так і на вечірки. Додайте піджак або кардиган, щоб надати образу витонченості. При чому багатошаровість як завжди в моді і ваш образ сто відсотків буде стильним.
Сукні з квітковим принтом: Орнаменти квіткові завжди актуальні. Тільки врахуйте що зараз стильніше і благородніше виглядають сукні з великими квітковими орнаметнами, ніж дрібні квіточки. Вибирайте сукні з пишними спідницями у стилі 60-х років або елегантні “футляри” з квітковим принтом.
Базові футболки: Білі, чорні та бежеві футболки вільного крою – чудовий вибір. Комбінуйте їх із брюками, шортами або спідницями.
Кроп-топи: Стильні та універсальні. Носіть з джинсами або трикотажними спідницями-олівцем. Вони підійдуть як для повсякденних образів так і для вечірніх та ошатних.
Комбінезони: Практичні та стильні. Відмінно підходять для літніх днів. Відмінний варіант як на вечірню прогулянку так і на спекотний день. У комбенезоні буде одночасно і комфортно та ошатно.
Спортивні трикотажні костюми: З коротким рукавом – чудовий варіант для активного відпочинку. Але якщо раптом Вам стане прохолодно, то можете накинути бомбер чоловічий весна осінь оверсайз крою.
Пам’ятайте, що базовий гардероб можна доповнити аксесуарами для створення різноманітних образів. Саме аксесуари можуть кардинально змінити ваш зовнішній вигляд, навіть якщо речі будуть однаковими. Не забувайте, що краще зібрати базовий гардероб і тільки додавати трендові невеликі дрібнички, ніж щороку купувати повністю новий гардероб. Визначте свій стиль і і один раз зібравши базу ви довгий час не витрачатиметеся на покупку нових речей. Шукайте речі в магазинах мас-маркету, а також у секонд-хендах та вінтажних магазинах. Вдалих покупок.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Курси штучного інтелекту: Революція для вашого бізнесу

У сучасному світі, де технології розвиваються з неймовірною швидкістю, курси штучний інтел…