Головна News Іспанська поліція вилучила найбільшу в історії партію марихуани вартістю 64 млн євро

Іспанська поліція вилучила найбільшу в історії партію марихуани вартістю 64 млн євро

0

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Іспанська поліція вилучила 32 тонни упакованої марихуани вуличною вартістю щонайменше 64 мільйони євро (63,74 мільйона доларів), що, за їхніми словами, є найбільшою кількістю, коли-небудь знайденою в Іспанії або на міжнародному рівні. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Поліція провела ряд рейдів на фермах і виробничих підприємствах по всій Іспанії в рамках операції під назвою “Сади”. Було заарештовано дев’ять чоловіків і 11 жінок у віці від 20 до 59 років.

“Цивільна гвардія вилучила найбільшу схованку розфасованої марихуани, знайдену до цього часу. Це було еквівалентно приблизно 1,1 мільйона рослин”, – йдеться в заяві Цивільної гвардії Іспанії.

Поліція додала, що банда сушила рослини марихуани, упаковувала їх і відправляла в різні частини Іспанії, Швейцарії, Голландії, Німеччини та Бельгії.

Банда була затримана в Толедо, Сьюдад-Реалі, Валенсії та Астурії минулого місяця, але деталі операції були оприлюднені лише в суботу 5 листопада.

Нагадаємо 

Згідно з новим дослідженням, вживання марихуани молодими американцями досягло рекордного рівня минулого року, і споживання галюциногенів також зростає.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…